Despre Noi pe larg...

Compania noastră efectuează lucrări în construcții civile și industriale ,cu utilaje speciale de construcții. Va putem pune la dispoziție excavatoare și buldoexcavatoare cu și fără picon, cu operatori experimentați pentru efectuarea lucrărilor de săpături, demolari executări de fundații după proiect , precum și transportul pământului rezultat cu autobasculante 8x4.

De-asemenea va putem oferi spre închiriere pe termen lung , toată gama de utilaje pentru construcții cu operatori noștri care fac tot posibilul sa ducă la îndeplinire orice proiect. Utilajele se pot închiria cu sau fără carburant. Preturile se vor negocia în funcție de complexitatea lucrării și de perioada de închiriere.

Oferim servicii de excavatii generale pentru construcții de blocuri cu adâncimea de pana la 4m , săpături de fundații civile precum și lucrări de canalizare, alimentare cu apa ,gaze și rețele de electricitate.

Executam lucrări de demolari atât pentru construcții civile , precum și hale industriale ,clădiri dezafectate, elemente de infrastructura etc.

Oferim servicii de consultanta gratuit în domeniul excavatiilor , demolărilor, și lucrărilor de construcții cu automacarale. Echipa noastră va vor oferi cele mai simple și ieftine soluții.

JCB CAT HITACHI MANITOU KOMATSU